Endnu en ny Justin Bieber voksfigur!

4. marts, 2012 af JustinBieber.dk | 2 kommentarer

ny vokssatuette af justin bieber 18 ås fødselsdagJustin Bieber er en flot herre. Det synes de personer, der laver voksfiguerer, tydeligvis også, for nu har vi fået endnu en af slagsen. Og den er rimeligt creepy!

Den nye voksfigur er lavet i anledning af Justins 18-års fødselsdag og blev præsenteret den 1. marts. Det er igen Madamme Tussauds i London, der har været i gang med voksen, men i modsætning til sidste gang er det godt nok ikke videre vellykket denne gang. I kan trykke på billedet og se det i stort. Vi er ganske udmærkede over, at det er en voksstatue, men vi synes alligevel her på siden, at den er en smule creepy.

Dog er den langt, langt flottere end sidste gang, et voksmuseum forsøgte at lave en Justin Bieber statue. Se resultatet af deres anstrengelser her!

Voksstatuen er en form for fødselsdagsgave til Justin Bieber fra museet Madamme Tussauds, selvom denne naturligvis bliver stående i museet. Dette betyder, at Justin ikke alene køber sig selv et hus i fødselsdagsgave og får en lækker bil – nej, han får også en voksstatue. Og han bliver ikke mere end 18 år. Vi glæder os meget til at se, hvad der sker, når han fylder 21, hvilket er det næste store punkt i USA – hvad mon han får i gave der? :-)

Indtil da vil vi meget gerne høre jeres mening om voksstatuen (husk at trykke på den og se stort billede). Er vi unødvendigt kritiske her på siden, eller er den bare en lille smule creepy? Vi tænker især på Justins blik og hans mangel på ansigtstræk, men vi lader jer være dommere!
Læs også

2 kommentarer


  1. justin bieber fan, 3 års siden Svar

    det er lidt flotter ind den and voksfigur elsker ham


  2. Bieberlover1, 3 års siden Svar

    Det er fandme godt lavet af de personer det ligner ham på en brik ka ik forstå at de er så gode <3


Skriv en kommentar