Justin køber hus til ham OG til hans mor

4. marts, 2012 af JustinBieber.dk | 5 kommentarer

Justin har tidligere i interviews ikke været bange for at udtale, at man virkeligt skal værdsætte ens forældre. Det gør Justin nu ved at købe hans mor et hus.

justin bieber med hans mor

Og det er ikke kun hans mor, der kan se frem til nye omgivelser. Justin selv har også planer om at købe et spritnyt hus i anledning af hans 18-års fødselsdag for et par dage siden. Justin har fundet 3 steder, han kan lide: 2 i byen Calabasas i hans hjemland Canada og en enkelt iHollywood, der i øjeblikket lejes af Ashton Kutcher kendt fra en masse film og Two and a Half Men.

Og nu til priserne.. De tre steder, Justin har kig på, koster henholdsvis 30 millioner, 40 millioner og 50 millioner kroner for den dyreste i Hollywood. Priser, der ville skræmme næsten samtlige købere på hele kloden væk, men heldigvis ikke Justin, der må siges at klare sig ganske udmærket med hans fantastiske sangtalent og væsen.

Vi er ikke helt sikre på hvilke af husene, Justin planlægger at købe for sig selv, og hvilket, han har planer om at give til hans mor – men vi er ret sikre på, at Justins mor ville være tilfreds lige meget hvilke af de tre huse, hun fik! Justins mor bor stadigt i det hus, Justin opvoksede i i Stratford, Canada, på trods af, at både Justin og hende i lang tid har haft ønske om at opgradere boligen til noget større. Mens Justin ejer huse mange steder i dag, har hans mor kun det i Stratford – men det ser ud til meget snart at ændre sig!
Læs også

5 kommentarer


 1. RebekkaDrewBieber, 3 års siden Svar

  Det er bare såååå helt vildt sødt af ham<3<3<3<3<3


 2. LoveJB, 3 års siden Svar

  Han er så søøøøøøøød!:*


 3. justin bieber fan, 3 års siden Svar

  det er sødt af ham elsker ham


 4. biggest bieber fan, 3 års siden Svar

  De skal da ikke flytte pga. det hus har så mange minder fra Justin da han var barn, jeg vil gerne købe det hus han har boet i.


 5. Bieberlover1, 3 års siden Svar

  Nrrrrh hvor er sød en rigtig mors lille dreng:D hvorfor kunne det ikke blive danmark så vil det er fedt<3


Skriv en kommentar